Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

2.4

Profit every 10 minutes!

Von Ryan's Express - Expresul Colonelului Von Ryan (1965)

Urmărește filmul Von Ryan's Express - Expresul Colonelului Von Ryan (1965) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Dramă, Război, 1965 . Filmul online Von Ryan's Express - Expresul Colonelului Von Ryan (1965) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 15083

Categoria: Acţiune, Aventuri, Dramă, Război, 1965

Regizor: Mark Robson

Data Adaugari: 21/04/2019

Scenariști: Wendell Mayes, Joseph Landon

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:56:52

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,2 nominalizari Laurel Awards,1 premiu Motion Picture Sound Editors USA

IMDb: 7.1

Actiunea filmului se petrece in timpul celui de al doilea razboi mondial in Italia si are ca personaj central pe colonelul de aviatie american Ryan, ce este luat prizonier de italieni.
Dus intr-o tabara de prizonieri Ryan se vede nevoit sa conduca intraga tabara deoarece era prizonierul cu cel mai inalt grad militar dar mai intai trebuie sa castige increderea prizonierilor britanici.
Trupele aliate debarca la Salerni, italienii ce pazesc lagarul fug dar toti prizonierii risca sa cada in mana germanilor care ii imbarca ubtr-un tren si vor sa ii trimita in Germania.
Sub conducerea lui Ryan prizonierii aliati pornesc intr-o aventura periculoasa ce are drept scop tracerea lor in Elvetia, tara neutra in cel de al doilea razboi mondial.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: