Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Walking Tall Part II - Şeriful din Tennessee Partea 2 (Praf și pulbere Partea 2) (1975)

Urmărește filmul Walking Tall Part II - Şeriful din Tennessee Partea 2 (Praf și pulbere Partea 2) (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Biografic, Crimă, Thriller, 1975 . Filmul online Walking Tall Part II - Şeriful din Tennessee Partea 2 (Praf și pulbere Partea 2) (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 181

Categoria: Acţiune, Biografic, Crimă, Thriller, 1975

Regizor: Earl Bellamy

Data Adaugari: 16/05/2021

Scenariști: Howard B. Kreitsek

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:24

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.1

Walking Tall Partea 2 aka Sfârşitul legendei este continuarea filmului „Crime Tall” din 1975, Walking Tall. Walking Tall Part 2 a fost regizat de Earl Bellamy, și produs de Charles A. Pratt. Filmul îl joacă pe Bo Svenson în rolul lui Buford Pusser, în locul lui Joe Don Baker care l-a jucat pe Pusser în primul film Walking Tall.
Șeriful Buford Pusser își continuă războiul personal cu cei care i-au ucis nevasta la sfârșitul anilor `60 în Tennessee.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: