Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Walking Tall – Şeriful din Tennessee (Praf și pulbere) (1973)

Urmărește filmul Walking Tall – Şeriful din Tennessee (Praf și pulbere) (1973) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller, 1973 . Filmul online Walking Tall – Şeriful din Tennessee (Praf și pulbere) (1973) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 211

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller, 1973

Regizor: Phil Karlson

Data Adaugari: 16/05/2021

Scenariști: Mort Briskin, Stephen Downing, John Michael Hayes

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:04:59

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,0

Un fost luptător de wrestler, a cărui soție vrea să se liniștească la casa lor, se mută în orașul lui natal din Tennessee, unde plănuiește să intre în afaceri cu tatăl lui. Dar el este șocat când descoperă neregulile care se petrec pe acolo. Când devine victimă a corupției se decide să candideze pentru postul de șerif. Și când îl câștigă incepe un razboi personal…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: