Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Waves of Lust (Ondata di piacere) - Valuri De Plăcere (1975)

Urmărește filmul Waves of Lust (Ondata di piacere) - Valuri De Plăcere (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Thriller, Erotic, Premieră, 1975 . Filmul online Waves of Lust (Ondata di piacere) - Valuri De Plăcere (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 395

Categoria: Dramă, Thriller, Erotic, Premieră, 1975

Regizor: Ruggero Deodato

Data Adaugari: 08/05/2021

Scenariști: Franco Bottari, Fabio Pittorru, Lamberto Bava

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:02

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.6

Waves of Lust este un film de thriller-film erotic italian din 1975, regizat de Ruggero Deodato și în care joacă John Steiner și Silvia Dionisio.
Un tânăr cuplu se încurcă cu problemele personale ale altui cuplu de pe un iaht ancorat în largul Siciliei în timpul unui weekend turbulent de distracție, jocuri, jocuri sexuale, trădare, abuzuri ale soțului și crimă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: