Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

We're No Angels - Nu suntem îngeri (1955)

Urmărește filmul We're No Angels - Nu suntem îngeri (1955) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Crimă, Romantic, 1955 . Filmul online We're No Angels - Nu suntem îngeri (1955) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 189

Categoria: Comedie, Crimă, Romantic, 1955

Regizor: Michael Curtiz

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Ranald MacDougall , Albert Husson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:55

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,5

Soarta intervine atunci când se ascund la blândul, dar împiedicatul Felix Ducotel (Leo G. Carroll) si la familia acestuia. Felix se ocupã de un magazin pentru vãrul sãu arogant Andre (Basil Rahtbone), care face greseala fatalã de a-i fura animalul iubit al lui Albert, un sarpe otrãvitor! Pentru sotii Ducotel va fi un Crãciun de neuitat, alãturi de un trio de banditi care se dovedesc a fi trei „întelepti”, pânã la urmã!

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: