Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

We Are from the Future 2 (My iz budushchego 2) (Paradox Soldiers) - Suntem din viitor 2 (2010)

Urmărește filmul We Are from the Future 2 (My iz budushchego 2) (Paradox Soldiers) - Suntem din viitor 2 (2010) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2010, Acţiune, Aventuri, Război, SF . Filmul online We Are from the Future 2 (My iz budushchego 2) (Paradox Soldiers) - Suntem din viitor 2 (2010) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 114

Categoria: 2010, Acţiune, Aventuri, Război, SF

Regizor: Boris Rostov, Aleksandr Samokhvalov

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Aleksandr Shevtsov

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:28

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.0

Eroii primei parti a filmului, Borman si Craniul, sar prin timp si ajung in 1944, dar acum, cu ei sunt 2 tineri ucraineni , Taran si Gray. Cei 2 ucrainini se joaca de-a razboiul, dar in tabara cealalta, avand ca rezultat aparitia unui conflict intre ei si echipa formata din Borman si Craniul – ce depasesc limitele jocului ! Au vrut sa se joace de-a razboiul, dar acum razboiul se joaca cu ei ! In urma conflictului, toti 4 ajung in mijlocul luptei din cadrul operatiunii Lvov-Sandomierz. Fiecare din ei va deveni un erou dupa ce-si uneste fortele cu ceilalti, impotriva inamicului comun. Cei 4 tovarasi, urmaresc sa se reintoarca acasa si sa-si salveze viitorul, astfel incit acesta sa nu devina la fel ca trecutul…..

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: