Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

What's Up, Doc? – Ce se întamplă, doctore? (1972)

Urmărește filmul What's Up, Doc? – Ce se întamplă, doctore? (1972) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Romantic, 1972 . Filmul online What's Up, Doc? – Ce se întamplă, doctore? (1972) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 121

Categoria: Comedie, Romantic, 1972

Regizor: Peter Bogdanovich

Data Adaugari: 29/05/2021

Scenariști: Buck Henry, David Newman, Robert Benton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:50

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Globul de Aur , 1 premiu si 2 nominalizari Faro Island Film Festival,1 premiu WGA Award

IMDb: 7,7

Aventurile ce decurg din incurcarea a patru genti de voiaj identice, dar cu posesori si continuturi total diferite. Necazurile incep la o conventie a muzicologilor, in San Francisco. Bagajul excentricei Judy consta dintr-o rochie de seara si o enciclopedie, iar distratul compozitor Howard cara o colectie de roci, cu ajutorul carora spera sa demonstreze o teorie muzicala primitiva si astfel sa castige un premiu de 20.000 de dolari. Celelalte doua genti apartin, respectiv, doamnei Hoskins, care duce cu ea bijuterii de mare valoare, si domnului Smith, cu documente secrete ale guvernului. Deoarece aceste patru personaje locuiesc la etajul al XVII-lea al hotelului Hilton, iar detectivul hotelului si receptionerul vor sa fure bijuteriile, incurcaturile se tin lant, toti se strecoara din camera in camera, iar lucrurile tind sa ia o turnura din ce in ce mai incalcita, mai ales ca in hotel se afla si logodnica profesorului, plus atatia muzicologi veniti la conventie… O comedie excelenta…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: