Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.3

Profit every 10 minutes!

Yankee Doodle Cricket (TV Movie 1975)

Urmărește filmul Yankee Doodle Cricket (TV Movie 1975) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Animaţie, Scurt metraj, 1975 . Filmul online Yankee Doodle Cricket (TV Movie 1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 141

Categoria: Animaţie, Scurt metraj, 1975

Regizor: Chuck Jones

Data Adaugari: 13/06/2021

Scenariști: George Selden, Chuck Jones

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:25:42

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6,4

Războiul de Independență a început, iar șoricelul Tucker, Pisica Harry și Chester C. Cricket sunt indispensabile efortului coloniilor americane de a se elibera de stăpânirea regelui despotic englez. Harry și Tucker îl ajută pe Thomas Jefferson să scrie Declarația de independență. Chester creează melodia pentru „Yankee Doodle Dandy”. Și toate animalele - inclusiv John și Marsha, fulgerele - îl ajută pe Paul Revere să răspândească mesajul că britanicii vin.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: