Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

You Can’t Win ‘Em All – Patrioți de vânzare (1970)

Urmărește filmul You Can’t Win ‘Em All – Patrioți de vânzare (1970) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Comedie, 1970 . Filmul online You Can’t Win ‘Em All – Patrioți de vânzare (1970) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 147

Categoria: Acţiune, Aventuri, Comedie, 1970

Regizor: Peter Collinson

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: Leo Gordon

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:39:23

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 5,9

Adam Dyer (Tony Curtis) și Josh Corey (Charles Bronson), doi foști soldați ai armatei SUA, își oferă serviciile celui ce plătește mai mult. Bărbații sunt angajați de către Osman Bey (Gregoire Aslan), un guvernator turc, pentru a-i escorta un transport. Cei doi descoperă că în tren se află fiicele sultanului, dar și o încărcătură prețioasă de aur. Pericolele încep să apară când trenul este atacat. Soldații sunt nevoiți să formeze un convoi și să își continue călătoria cu ajutorul cailor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: