Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Young Man with a Horn – Tânărul și trompeta lui (1950)

Urmărește filmul Young Man with a Horn – Tânărul și trompeta lui (1950) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Biografic, Dramă, Muzical, 1950 . Filmul online Young Man with a Horn – Tânărul și trompeta lui (1950) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 166

Categoria: Biografic, Dramă, Muzical, 1950

Regizor: Michael Curtiz

Data Adaugari: 07/05/2021

Scenariști: Carl Foreman, Edmund H. North

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:52:09

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.2

Un tanar orfan aflat intr-o perioada confuza a vietii sale, Rick Martin, descopera ca are talent musical si isi descopera o mare pasiune pentru trompeta. Legenda muzicii jazz, Art Hazzard il ia pe Rick sub aripa lui si il invata tot ceea ce stie el despre acest miraculos instrument. Tanarul Rick va deveni un adevarat virtuoz al acestui instrument, dar personalitatea sa labila si dorinta nemarginita de a canta jazz dupa propriile lui reguli ii vor aduce numai necazuri… Povestea este inspirita dupa viata marelui artist de jazz, Bix Beiderbecke.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: