Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Young, Violent, Dangerous (Liberi armati pericolosi) - Liberi, Înarmaţi şi Periculoşi (1976)

Urmărește filmul Young, Violent, Dangerous (Liberi armati pericolosi) - Liberi, Înarmaţi şi Periculoşi (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Dramă, Thriller, Premieră, 1976 . Filmul online Young, Violent, Dangerous (Liberi armati pericolosi) - Liberi, Înarmaţi şi Periculoşi (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 195

Categoria: Crimă, Dramă, Thriller, Premieră, 1976

Regizor: Romolo Guerrieri

Data Adaugari: 19/07/2021

Scenariști: Fernando Di Leo , Giorgio Scerbanenco , Nico Ducci

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:49

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,5

În acest thriller de exploatare italian captivant, trei tineri se angajează într-o serie terifiantă de crime sângeroase, jaf și crimă. Pe măsură ce întreaga forță de poliție se mobilizează pentru a depista răufăcătorii, aceștia fac o oprire rapidă pentru a lua o prietenă și sa plece spre Elveția. Mai mult sânge va fi vărsat înainte ca aventura lor să se termine!

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: