Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Yuppi du (1975)

Urmărește filmul Yuppi du (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p.Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, 1975 .Filmul online Yuppi du (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 60

Categoria: Comedie, Dramă, 1975

Regizor: Adriano Celentano, Miki Del Prete

Data Adaugari: 02/05/2021

Scenariști: Adriano Celentano , Alberto Silvestri

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:04

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare Cannes Film Festival,1 premiu Silver Ribbon

IMDb: 6.1

Felice Pieta este un om de mijloc modest care traieste cu a doua sotie, Adelaide. Impreuna, ei o crescpe Monica, de la prima sa casatorie cu Silvia, care s-a sinucis mult timp in urma.
Neacceptand niciodata cu adevarat disparitia lui Silvia Felice se intoarce ultima data la locul in care fosta sa sotie si-a luat propria viata. Silvia apare din nou, cu toate acestea, dezvaluind ca a plecat din cauza saraciei si fiind obosita de viata usoara a lui Felice in Venetia. Felice o paraseste pe Adelaide pentru a incepe o noua viata cu Silvia.

Atunci cand Silvia decide sa plece la Londra pentru a lamuri lucrurile cu sotul ei, Felice propune sa o aduca si pe fiica lor. prin urmare, Silvia pleaca, dar nu se mai intoarce. Numai dupa cateva luni, Felice afla unde locuieste Silvia, impreuna cu Monica. Ajunge apoi apoi la Milano , unde sotul bogat al Silviei subliniaza dificultatile juridice cu care protagonistul nostru s-ar confrunta in incercarea de a o obtine inapoi pe fiica lui.

In acest moment, Felice - folosind aceeasi logica de "piata" - sugereaza vanzarea ei ,echivalentul greutatii Monicai. Sotul Silviei incearca sa se certa privind greutatea, si in cele din urma plateste plateasca 45 de milioane pentru copil. Pe drumul de intoarcere cu trenul la Venetia, Felice intalneste o femeie la fel ca si Silvia. Dialogul tacut are loc prin replicile personajelor (asa cum s-a intamplat in alta parte din film): promisiunea iubirii eterne si fericirea pe care o va aduce femeia, Felice spunandu-i ca nu poate crede in mai multa iubire si sa stie ca, in realitate, "unic scop al ei este de a-i lua banii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: