Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Zile fierbinți (1975)

Urmărește filmul Zile fierbinți (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Romanesti, 1975 . Filmul online Zile fierbinți (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 201

Categoria: Acţiune, Romanesti, 1975

Regizor: Sergiu Nicolaescu

Data Adaugari: 11/04/2021

Scenariști: Francisc Munteanu

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:40

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.1

Vara lui '75. Producția celui de al doilea mare mineralier de 55.000 tdw se află pe ultima sută de metri. Câteva zile mai desparte echipa Șantierului naval Constanța de o nouă realizare cu adevărat impresionantă. Piesa de rezistență, elicea navei, este așteptată să sosească. Dar Mihai Coman, directorul Șantierului naval, are alte planuri pentru Bocșa: o elice realizată de către șantier. Un proiect îndrăzneț, o adevărată premieră pentru industria navală românească. Are de luptat nu doar cu dificultățile tehnice, ci - deși susținut de cea mai mare parte a echipei de constructori - și cu o parte a conducerii șantierului și cu "autoritățile". Autorități care deși nu susțin ideea sa, nu îndrăznesc nici să se opună deschis proiectului pentru că Mihai le pune în față un argument irefutabil: "prețioasele" indicații de partid privind dezvoltarea pe plan local a celor mai noi cuceriri ale științei și tehnicii. Și ca în orice proiect ambițios, elicea refuză să se lase turnată. Și se rupe. Și totul trebuie luat de la capăt. Dar Mihai mai are de luptat cu cineva: cu sine însuși. Dedicat trup și suflet meseriei sale, el se neglijează pe sine însuși. Va apuca el să vadă nava părăsind dana de construcție propulsată de elicea pritocită la focul cuptoarelor de pe șantier?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: