Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Coma (1978)

Urmărește filmul Coma (1978) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Horror, Mister, 1978 . Filmul online Coma (1978) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 148

Categoria: Dramă, Horror, Mister, 1978

Regizor: Michael Crichton

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Michael Crichton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:52:29

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award

IMDb: 6.9

O tânără doctoriță - Dr. Susan Wheeler (Genevieve Bujold), descoperă ceva straniu în spitalul din Boston unde lucrează. Unora dintre pacienți, relativ sănătoși, le apar complicații inexplicabile în timpul unor operații simple care se sfârșesc cu stări de comă. După care ei sunt transportați către un institut... necunoscut, pentru a li se purta de grijă.
Într-un rol destul de interesant apare și Michael Douglas, pe post de logodnic al doctoriței, preocupat însă de alte domenii decat medicina pură - jocurile de culise din spital.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: