Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.5

Profit every 10 minutes!

Foul Play - Joc înşelător (1978)

Urmărește filmul Foul Play - Joc înşelător (1978) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Mister, Thriller, 1978 . Filmul online Foul Play - Joc înşelător (1978) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 224

Categoria: Comedie, Mister, Thriller, 1978

Regizor: Colin Higgins

Data Adaugari: 14/04/2021

Scenariști: Colin Higgins

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:51:17

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,7 nominalizari Globul de Aur,1 nominalizare Edgar Allan Poe

IMDb: 6.8

Gloria Mundy (Goldie Hawn), este o femeie recent divortata care are meseria de bibliotecara si ia viata in piept, hotarandu-se sa inceapa o noua viata la San Francisco. Socotelile ei nu se potrivesc intocmai, deoarece femeia ajunge sa fie chiar in mijlocului unui complot care viza asasinarea Papei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: