Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Midnight Express - Expresul de la miezul nopții (1978)

Urmărește filmul Midnight Express - Expresul de la miezul nopții (1978) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Biografic, Crimă, Dramă, 1978 . Filmul online Midnight Express - Expresul de la miezul nopții (1978) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 237

Categoria: Biografic, Crimă, Dramă, 1978

Regizor: Alan Parker

Data Adaugari: 14/04/2021

Scenariști: Billy Hayes , William Hoffer , Oliver Stone

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:00:59

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii si 4 nominalizari OSCAR,6 premii si 2 nominalizari Globul de Aur,3 premii si 3 nominalizari BAFTA,1 nominalizare Cannes,1 nominalizare Grammy,1 nominalizare DGA Award,1 premiu KCFCC Award,1 premiu NBR Award,1 premiu WGA Award

IMDb: 7.6

La 6 decembrie 1970, un cetățean american pe nume Billy Hayes este arestat de către poliția turcă, aflată în stare de alertă maximă din cauza fricii de atacuri teroriste, pe când urma să zboare cu avionul din Istanbul, împreună cu prietena lui. Asupra sa i se găsesc multe plicuri cu hașiș lipite de corpul său - aproximativ 2 kg în total - și este arestat. După un timp, sosește un american (care nu este numit, dar este poreclit "Tex" de către Billy din cauza accentului său texan), îl ia pe Billy la o secție de poliție și face oficiul de translator între Billy și polițiști. Billy este interogat și spune că a cumpărat hașișul de la un taximetrist și se oferă să ajute poliția să-l prindă pe traficant în schimbul eliberării sale. Billy se duce într-o piață din apropiere, însoțit de polițiști și se arată taximetristul, dar când polițiștii merg să-l aresteze pe taximetrist Billy o ia la fugă. El este încolțit într-o clădire și recapturat de misteriosul american. Billy este condamnat la patru ani și două luni de închisoare pentru posesie de droguri. El este trimis la închisoarea Sağmalcılar pentru a-și face detenția. El se întâlnește acolo și se împrietenește cu alți deținuți din statele occidentale.

În 1974, sentința lui Billy a fost anulată de către Înalta Curte de Casație a Turciei de la Ankara, după recursul procurorului (care dorise inițial ca Billy să fie condamnat de trafic de droguri și nu doar de posesie), și este condamnat la o pedeapsă de minim 30 de ani de închisoare pentru infracțiunea săvârșită. Șederea sa în închisoare devine un experiment terifiant: au loc scene greu de suportat de tortură fizică și psihică, iar în închisoare domnesc mita, violența și nebunia.

În 1975, prietena lui Billy, Susan, vine să-l vadă și este șocată să vadă cum a fost tratat de gardieni. Cu toate acestea, ea îi lasă un album cu fotografii, având bani ascunși în interior în spatele "unei imagini a bunului tău prieten domnul Franklin de la banc", sperând ca Billy să se poate folosi de ei pentru a scăpa din închisoare. Când el este internat la azilul închisorii ca nebun, Billy încearcă din nou să scape, de data aceasta prin încercarea de a-l mitui pe gardianul-șef să-l ducă la sanatoriu unde nu erau gardieni de pază. În schimb, gardianul îl duce pe Billy în altă cameră și încearcă să profite de el. Billy îl ucide pe gardianul brutal și sadic, își pune pe el o uniformă de gardian și reușește să evadeze ieșind pe ușa din față a închisorii. În epilog se explică faptul că în noaptea de 4 octombrie 1975, el a trecut cu succes frontiera în Grecia și a ajuns acasă trei săptămâni mai târziu.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: