Comentarii (0) Reclamație film

Salutare , am detectat ca navighezi pe acest site cu telefonul...

Acum poti descarca aplicatia ClassiCMovieSHD 100 % compatibila cu telefonul tau.

Incearca acum apasa mai jos si descarca aplicatia...

Vizionare Placuta !


0.0

Hot Lead and Cold Feet - Plumb fierbinte și picioare reci (1978)

Urmărește filmul Hot Lead and Cold Feet - Plumb fierbinte și picioare reci (1978) Online Subtitrat Gratis la calitate WEBRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Western, 1978 . Filmul online Hot Lead and Cold Feet - Plumb fierbinte și picioare reci (1978) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 182

Gen: Acţiune, Aventuri, Western, 1978

Data Adaugari: 27/08/2021

Regizor: Robert Butler

Scenariu: Joseph L. McEveety , Arthur Alsberg , Don Nelson

Uploader: Admin

Durată Film: 01:29:47

Claritate: WEBRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.1

Jasper Bloodshy (Jim Dale) conduce orașul aspru al Bloodshy - numit după el pentru că l-a fondat - care trăiește în frica de fiul pistolului lui Jasper Wild Billy (interpretat și de Dale). Jasper tocmai a aflat că are un alt fiu pe nume Eli (din nou, interpretat de Dale), care locuiește în Philadelphia .
Se pare că în urmă cu ani, căile nebunești ale lui Jasper erau prea mari pentru mireasa lui din Anglia, așa că ea a plecat - lăsând în urmă un geamăn - și s-a întors în Anglia. Cu ajutorul majordomului său englez Mansfield, el scrie un nou testament care îl menționează pe Eli, apoi își preface moartea pretinzând că cade de pe o stâncă în fața coruptului primar al lui Bloodshy, Ragsdale (McGavin) și șeriful Denver Kid (Knotts), ambii tocmai a povestit despre al doilea fiu al său.
Eli se dovedește a fi opusul lui Wild Billy. Lucrează ca misionar al Armatei Salvării în Philadelphia cu orfani pe nume Roxanne (Debbie Lytton) și Marcus ( Michael Sharrett ). Când Eli primește o telegramă care îl informează despre moartea tatălui său, un tată despre care nu știa că există, decide să accepte invitația de a veni la Bloodshy pentru moștenirea sa, aducându-i cu Marcus și Roxanne.
Diligența lor este susținută de frații Snead, un grup de haiduci pe care Ragsdale i-a trimis să fugă de Eli. Din păcate, nimănui nu i s-a spus că celălalt fiu al lui Jasper este un geamăn, așa că l-au confundat pe Eli cu Wild Billy (primul dintre mulți care i-a confundat pe cei doi frați unul cu celălalt). Sneadii se întorc la Bloodshy, dar fac ca diligența să fugă, lăsându-i blocați pe Eli, Marcus și Roxanne. În drum spre Bloodshy (pe jos), întâlnesc o femeie pe nume Jenny (Valentine) care se îndreaptă și spre Bloodshy pentru a începe o școală. Se îndreaptă împreună spre oraș.
Mansfield aduce voia șerifului Denver să livreze la Ragsdale. De acolo, se află că în moștenire este implicat un concurs. Concursul este un curs de obstacole de o lungime de mile cunoscut sub numele de Bloody Bloodshy Trail, care implică acționarea motoarelor trenului, traversarea unui defileu folosind o frânghie, urcarea unui munte și conducerea unui vagon.
În timpul concursului, Eli și Billy își dau seama că Ragsdale le-a pus la cale să se omoare reciproc, astfel încât să adune întreaga avere. Ambii frați inventează și îl expun pe Ragsdale pentru ceea ce este cu adevărat. Curând după aceea, Ragsdale este închis și Denver Kid devine noul primar.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: