Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Escape From Alcatraz - Evadare din Alcatraz (1979)

Urmărește filmul Escape From Alcatraz - Evadare din Alcatraz (1979) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Biografic, Crimă, 1979 . Filmul online Escape From Alcatraz - Evadare din Alcatraz (1979) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 196

Categoria: Acţiune, Biografic, Crimă, 1979

Regizor: Don Siegel

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Richard Tuggle

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:51:55

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.6

Superstarul Clint Eastwood si regizorul Don Siegel reformeaza echipa pentru cel de-al cincilea film impreuna in care este prezentata fantastica poveste a singurilor trei oameni care au evadat din arhicunoscuta inchisoare de maxima securitate, Alcatraz.
In 29 de ani penitenciarul care parea de nepatruns, penitenciarul in care a fost inchis Al Capone si Robert Stroud, a avut loc o singura evadare: a trei oameni de care nu s-a mai auzit nimic. Eastwood joaca in rolul lui Frank Morris, un spargator de banci sclipitor care a pus la cale cel mai detaliat plan de evadare de care s-a auzit vreodata, planul care in ultima instanta, a si reusit. Patrick McGoohan interpreteaza colosal rolul gardianul suspicios.
Filmat chiar in penitenciarul Alcatraz, aceasta pelicula incredibil de realista inspirata dupa o intamplare adevarata degaja acea atractie puternica pe care o exercita cuplul Eastwood-Sigel.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: