Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Knockabout- Luptătorii de Jad / Înfruntarea maeştrilor (1979)

Urmărește filmul Knockabout- Luptătorii de Jad / Înfruntarea maeştrilor (1979) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Comedie, 1979 . Filmul online Knockabout- Luptătorii de Jad / Înfruntarea maeştrilor (1979) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 71

Categoria: Acţiune, Comedie, 1979

Regizor: Sammo Kam-Bo Hung

Data Adaugari: 17/07/2021

Scenariști: Tin-Chi Lau, Chik-Chin Huang

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:40 15

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.3

Sammo Hung regizeaza acest clasic al comediei chinezesti in care Yuen Biao si-a facut debutul. Yipao si Taipao sunt doi frati escroci, care n-au habar de Kung-Fu. Dupa ce dau gres in incercarile lor de a-l pacali si jefui pe un batran care se bate mult mai bine decat ei, cei doi il roaga pe acesta sa le fie maestru in Kung-Fu. Batranul se lasa cu greu convins, dar in cele din urma accepta. Cei doi insa nu stiu ca batranul este de fapt un mare criminal.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: