Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Love at First Bite - Dragoste la prima muşcătură (1979)

Urmărește filmul Love at First Bite - Dragoste la prima muşcătură (1979) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, 1979 . Filmul online Love at First Bite - Dragoste la prima muşcătură (1979) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 135

Categoria: Comedie, 1979

Regizor: Stan Dragoti

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Robert Kaufman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:04

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 premii si 3 nominalizari Saturn Award,1 nominalizare Globul de Aur

IMDb: 6.1

Dragostea la prima mușcătură este un film de comedie american de groază din 1979, regizat de Stan Dragoti și scris de Robert Kaufman, folosind personaje create inițial de Bram Stoker. În film joacă actorii George Hamilton, Susan Saint James, Richard Benjamin și Arte Johnson.
Contele Dracula s-a mutat la New York pentru a-si gasi mireasa, dupa ce a fost fortata sa se mute din castelul sau din Transilvania.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: