Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Luna - Luna (1979)

Urmărește filmul Luna - Luna (1979) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p.Genurile acestui film sunt Dragoste, Dramă, Erotic, 1979 .Filmul online Luna - Luna (1979) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 82

Categoria: Dragoste, Dramă, Erotic, 1979

Regizor: Bernardo Bertolucci

Data Adaugari: 30/04/2021

Scenariști: Franco Arcalli , Bernardo Bertolucci

Uploader: Admin

Durată Film: 2:22:15

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Golden Globes, USA 1980,Italian National Syndicate of Film Journalists 1980,Turkish Film Critics Association (SIYAD) Awards 1990

IMDb: 6,5

Joe (Matthew Barry) este fiul celebrei cântărețe de operă Caterina Silveri ( Jill Clayburgh ). În timp ce crede că soțul Caterinei, Douglas Winter ( Fred Gwynne ), este tatăl său biologic, adevărul este că Joe a fost îndrăgostit de fostul iubit al Caterinei, care locuiește acum în Italia și lucrează ca profesor de școală. Joe, bolnav și răsfățat, are nevoie de o figură tată puternică pentru a-l îndruma și disciplina, dar Douglas este departe și în mare parte indiferent față de părinți. Când Joe este martorul morții bruște a lui Douglas în New York, acesta îl lasă supărat și tulburat. Caterina, nedorită să locuiască în continuare în Manhattan după moartea lui Douglas, decide să se mute în Italia împreună cu fiul ei. Acolo, Joe începe să se asocieze cu o mulțime periculoasă și devine dependent de heroină .

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: