Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Star Trek: The Motion Picture - Star Trek I: Filmul (1979)

Urmărește filmul Star Trek: The Motion Picture - Star Trek I: Filmul (1979) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Mister, SF, 1979 . Filmul online Star Trek: The Motion Picture - Star Trek I: Filmul (1979) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 110

Categoria: Aventuri, Mister, SF, 1979

Regizor: Robert Wise

Data Adaugari: 31/05/2021

Scenariști: Harold Livingston , Alan Dean Foster

Uploader: iliealexandruiulian

Durată Film: 02:12:00

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 premii Oscar,11 premii si 2 nominalizari Saturn Award,1 premiu si 2 nominalizari DVD Exclusive Awards,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu IFMCA Award,1 nominalizare Stinker Award,1 nominalizare Hugo Awards

IMDb: 6,4

Tema este una din favoritele lui Gena Roddenberry (creatorul mitului Star Trek) si anume existenta fiintelor extraterestre asemanatoare zeilor. Echipajul se reuneste la trei ani de la incheierea primei sale misiuni pentru a intercepta o forta extraterestra care se indreapta spre pamant.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: