Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

He Knows You’re Alone - El știe că ești singur (1980)

Urmărește filmul He Knows You’re Alone - El știe că ești singur (1980) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Horror, Thriller, 1980 . Filmul online He Knows You’re Alone - El știe că ești singur (1980) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 95

Categoria: Horror, Thriller, 1980

Regizor: Armand Mastroianni

Data Adaugari: 26/05/2021

Scenariști: Scott Parker

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:50

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.0

O mireasă reticentă să fie urmărită de un ucigaș în serie care ucide doar mirese și oamenii din jurul lor. În timp ce prietenii ei sunt loviți unul câte unul, un polițist tare renegat, a cărui mireasă fusese ucisă cu ani înainte, încearcă să-l vâneze înainte să fie prea târziu. Între timp, mireasa trebuie să-și dea seama dacă totul este sau nu în imaginația ei, ajutată de fostul ei iubit …

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: