Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Hopscotch – Șotronul (1980)

Urmărește filmul Hopscotch – Șotronul (1980) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Comedie, Thriller, 1980 . Filmul online Hopscotch – Șotronul (1980) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 139

Categoria: Acţiune, Aventuri, Comedie, Thriller, 1980

Regizor: Ronald Neame

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Brian Garfield , Bryan Forbes

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:18

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Edgar Allan Poe Awards,1 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,2

Un amestec de romantism, distractie, jocuri periculoase si ascunse ii aduc impreuna pe Walter Matthaw si Glenda Jackson. El interpreteaza rolul unui agent CIA nemultumit. La prezentarea cartii scrise de el sunt trimisi mai multi spioni pentru a opri comercializarea. Ea e o vaduva ce ii devine complice in aventurile lui sub acoperire ce dau peste cap lumea spionilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: