Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Shogun (Shōgun) (1980)

Urmărește filmul Shogun (Shōgun) (1980) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Aventuri, Dramă, Istoric, 1980 . Filmul online Shogun (Shōgun) (1980) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 186

Categoria: Aventuri, Dramă, Istoric, 1980

Regizor: Jerry London

Data Adaugari: 17/05/2021

Scenariști: James Clavell , Eric Bercovici

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 02:17:33

Claritate: DVDRip

Premii: A câștigat 3 Globuri de Aur. Alte 5 victorii și 13 nominalizări.

IMDb: 7.9

O ecranizare reuşită a romanului cu acelaşi nume al lui James Clavell. Un echipaj olandez naufragiază pe coastele Japoniei. În afară de pilotul John Blackthorne, toţi supravieţuitorii sunt trataţi ca nişte animale. John ajunge să înţeleagă lupta dintre Ishido şi Toranaga, el fiind de partea primului şi jucând un rol extrem de important acum, în formarea celor două tabere şi câştigarea războiului ce avea să înceapă. Toranaga reuşeşte să îl facă pe Blackthorne să acţioneze după cum vrea el, îl promovează, îl pune să-i instruiască trupele, să îl înveţe tactici de luptă europene. Toranaga îşi atinge scopul, ajungând Shogun şi îi dă permisiunea lui Blackthorne de a se întoarce acasă, însă face în aşa fel încât acesta să nu poată pleca niciodată de acolo.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: