Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Speed Cross - Cursă infernală (1980)

Urmărește filmul Speed Cross - Cursă infernală (1980) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Dramă, 1980 . Filmul online Speed Cross - Cursă infernală (1980) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 181

Categoria: Acţiune, Dramă, 1980

Regizor: Stelvio Massi

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Steno, Lucio De Caro, Sergio Partou

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:01

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.3

Vizioneaza filmul Speed Cross (1980) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Feb. 02, 1980. Genurile acestui film online sunt: Acțiune.
Doi buni prieteni și motocrosiști temerari, care concurează la viteză maximă pe pistă și în afara acesteia, devin ținta unei grupări care aranjează curse.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: