Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back - Star Wars: Episodul V: Imperiul contraatacă (1980) (Dublat Română)

Urmărește filmul Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back - Star Wars: Episodul V: Imperiul contraatacă (1980) (Dublat Română) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Fantastic, 1980 . Filmul online Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back - Star Wars: Episodul V: Imperiul contraatacă (1980) (Dublat Română) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 615

Categoria: Acţiune, Aventuri, Fantastic, 1980

Regizor: Irvin Kershner

Data Adaugari: 13/04/2021

Scenariști: George Lucas

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:55:18

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 2 premii şi 2 nominalizări Oscar 1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu si 2 nominalizari BAFTA,6 premii si 4 nominalizari Saturn Award,2 premii si 1 nominalizare DVDX Award,2 premii si 1 nominalizare Grammy + alte premii si nominalizari

IMDb: 8.7

Action, Adventure, FantasyAcest al doilea film din seria Războiul Stelelor continuă odiseea războinicilor din Cosmosul Infinit împotriva maleficului Imperiu începută în megasuccesul realizat de George Lucas in 1977. Mai experimentați și mai bine dotați tehnic, Luke Skywalker (Mark Hamill), Han Solo (Harrison Ford) și prințesa Leia (Carrie Fisher), trebuie să apere Universul de furia diabolicului Darth Vader. După ce a fost înfrânt într-o primă fază, Imperiul pregătește o strategie pentru a redobândi supremația absolută. Telespectatorul este purtat pe cele mai exotice și înfricoșătoare planete din galaxie, printre care sunt planeta arctică Hoth și cea tropicală Dagobah, unde Luke îl caută și îl găsește pe Yoda, faimosul maestru Jedi. Acesta îl va ajuta în lupta sa cu Vader, dar drumul până la biruință este pavat cu multe obstacole.

Majoritatea criticilor și telespectatorilor consideră "Imperiul contraatacă" drept cel mai bun film din seria Războiul Stelelor, în mare măsură datorită faptului că personajele principale par incredibil de umane, în ciuda unei adevărate cascade de efecte speciale.

Excelenta realizare a acestora, jocul actorilor și desăvârșita structură narativă a filmului au adus acestei megaproducții încasări de peste 315 milioane de dolari. "Imperiul contraatacă" figurează astfel în top 20 al filmelor cu cele mai bune box-office-uri din istoria cinematografiei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: