Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Sea Wolves – Lupii mărilor (1980)

Urmărește filmul The Sea Wolves – Lupii mărilor (1980) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Istoric, Război, Thriller, 1980 . Filmul online The Sea Wolves – Lupii mărilor (1980) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 352

Categoria: Acţiune, Istoric, Război, Thriller, 1980

Regizor: Andrew V. McLaglen

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: James Leasor , Reginald Rose

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:00:31

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,3

In timpul celui de-al doilea razboi mondial, cativa ofiteri in retragere sunt recrutati de Serviciul Secret Britanic cu misiunea de a distruge in portul indian Goa, aflat in teritoriu neutru, un vas comercial german pe care se afla un transmitator care indica submarinelor pozitia navelor britanice. Avertizati ca este vorba de o misiune secreta pentru care nu vor primi nici un fel de recunoastere si nici sprijin in caz de pericol, venerabilii membri ai regimentului Calcutta Light Horse – care ultima oara luptasera in Razboiul Burilor de la 1900 – nu au pregetat sa se ofere voluntari in aceasta misiune delicata. Pentru a respecta neutralitatea Indiei, scopul britanicilor era sa distruga transmitatorul fara sa dea de banuit ca a fost rezultatul unei actiuni militare. Dosarele acestei misiuni secrete au fost scoase la iveala abia in 1978. Este extraordinar cum acesti militari iesiti la pensie, care la vremea respectiva aveau intre 60 si 70 ani, au reusit sa ajunga pe vasul german, sa neutralizeze echipajul, sa gaseasca transmitatorul si codurile, iar apoi sa distruga vasul facand ca totul sa para un accident. Misiunea a fost un succes indiscutabil, iar cifrele vorbesc de la sine. In primele 10 zile ale lunii martie 1943 submarinele nemtesti au distrus 12 nave aliate care patrulau in Oceanul Indian. Dupa interventia din portul Goa doar o singura nava a mai fost distrusa in acea luna.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: