Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Victim - Victima 1980

Urmărește filmul The Victim - Victima 1980 Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Acţiune, Comedie, Dramă, 1980 . Filmul online The Victim - Victima 1980 iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 142

Categoria: Acţiune, Comedie, Dramă, 1980

Regizor: Sammo Kam-Bo Hung

Data Adaugari: 07/05/2021

Scenariști: Tin-Chi Lau

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:29:11

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 7.3

Chung Yao, expert în arte marțiale, a fugit mult timp de fratele său vitreg, pe care l-a prins încercând să-și violeze soția în noaptea nunții. Cu toate acestea, fratele său nu a renunțat niciodată la urmărire, iar Chung Yao trăiește cu frica constantă că fratele vitreg răzbunător îi va ucide pe el și pe soția sa.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: