Comentarii (0) Reclamație film

Salutare , am detectat ca navighezi pe acest site cu telefonul...

Acum poti descarca aplicatia ClassiCMovieSHD 100 % compatibila cu telefonul tau.

Incearca acum apasa mai jos si descarca aplicatia...

Vizionare Placuta !


4.0

Windwalker (1980)

Urmărește filmul Windwalker (1980) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Dramă, Western, 1980 . Filmul online Windwalker (1980) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 279

Gen: Aventuri, Dramă, Western, 1980

Data Adaugari: 27/08/2021

Regizor: Kieth Merrill

Scenariu: Ray Goldrup,Blaine Yorgason

Uploader: Admin

Durată Film: 1:46:46

Claritate: BluRay 720p

Premii: Yubari International Fantastic Film Festival 1991

IMDb: 6.9

Windwalker este un războinic cheyenne în vârstă. Fiind un tânăr soț și tată, el a privit neputincios cum soția sa, Tashina, a fost ucisă și unul dintre fiii săi gemeni răpiți în timpul unui raid de către războinicii rivali Crow. După mulți ani de căutare a acestui fiu, Windwalker moare în iarna anului 1797 în ceea ce va deveni statul Utah.
După înmormântarea lui Windwalker, fiul său rămas, Lupul zâmbitor, își conduce familia spre sud pentru a se alătura restului tribului; pe drum sunt atacați de o bandă de războinici Crow și, după ce i-au luptat, Lupul Zâmbitor este rănit grav și familia este nevoită să se ascundă.
Marele Spirit îl trezește din nou pe Windwalker și, după ce s-a luptat cu forțele naturii și cu propria sa fragilitate fizică, se reîntoarce în familia sa. Folosind medicamentul Cheyenne pentru a vindeca rănile Lupului Zâmbitor, Windwalker conduce familia către o peșteră sacră care ascunde Cheyenne. De acolo, el și cei doi fii tineri ai Lupului Zâmbitor pregătesc capcane pentru petrecerea de raid Crow, toate funcționând perfect, lăsând doar liderul partidului de raid și un alt războinic.
Războinicul Crow este capturat și dus în peșteră, unde se revelează că este fiul pierdut de mult al lui Windwalker. Cu familia sa în siguranță și fiul său restaurat, Windwalker se confruntă cu vechiul său dușman și îi oferă pace, dar Corbul refuză, forțând o bătălie finală. Fiul restaurat se luptă cu liderul Crow în locul tatălui său și este învingător. Cu familia sa în siguranță și restaurată, Windwalker este acum liber să meargă la viața de apoi, unde se reunește cu Tashina.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: