Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Friday the 13th Part 2 – Vineri 13: Partea a II-a (1981)

Urmărește filmul Friday the 13th Part 2 – Vineri 13: Partea a II-a (1981) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Horror, Mister, Thriller, 1981 . Filmul online Friday the 13th Part 2 – Vineri 13: Partea a II-a (1981) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 101

Categoria: Horror, Mister, Thriller, 1981

Regizor: Steve Miner

Data Adaugari: 12/07/2021

Scenariști: Ron Kurz , Victor Miller , Sean S. Cunningham

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:26:59

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 nominalizare Satellite Awards,1 nominalizare The Stinkers Bad Movie Awards

IMDb: 6,1

Filmul incepe cu uciderea supravietuitorului din prima parte si apoi prezinta evenimente cu cinci ani mai tarziu. Actiunea se petrece intr-o tabara noua, deschisa de-a lungul unui lac. De data aceasta ucigasul este Jason Voorhees, indoliat in urma mortii mamei lui. Copiii si profesorii din tabara sunt omorati unul cate unul in cele mai sangeroase si violente moduri.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: