Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Hôtel des Amériques (Hotel America) – Hotelul Americii (1981)

Urmărește filmul Hôtel des Amériques (Hotel America) – Hotelul Americii (1981) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Romantic, 1981 . Filmul online Hôtel des Amériques (Hotel America) – Hotelul Americii (1981) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 113

Categoria: Dramă, Romantic, 1981

Regizor: André Téchiné

Data Adaugari: 31/05/2021

Scenariști: André Téchiné, Gilles Taurand

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:51

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Cahiers du Cinéma,2 nominalizari César Awards

IMDb: 6,5

Hélène, medic anestezist sufera dupa moartea iubitului ei, un arhitect vizionar. Gilles isi doreste o relație, o sprijina, insa decide ca ea nu ar putea iubi pe cineva sub nivelul ei și cu perspective limitate. Dar ea se îndragosteste de el și, treptat, depresia ei dispare. În timp ce ea se vindecă, el devine obsedat de talentele fostului ei iubit și de propriile limite, se comportă bizar și o îndeparteaza.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: