Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

2.7

Profit every 10 minutes!

Occhio alla penna (Buddy Goes West) - Atenție la pana de vultur (1981)

Urmărește filmul Occhio alla penna (Buddy Goes West) - Atenție la pana de vultur (1981) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Western, 1981 . Filmul online Occhio alla penna (Buddy Goes West) - Atenție la pana de vultur (1981) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 564

Categoria: Comedie, Western, 1981

Regizor: Michele Lupo

Data Adaugari: 14/04/2021

Scenariști: Sergio Donati

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:53

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 premiu Giffoni Film Festival

IMDb: 6.6

Un aventurier gras și bărbos (Bud Spencer) și indianul Girolamo (Amidou) supraviețuiesc în Vestul Sălbatic, furând cai. Între cei doi există o relație specială, grăsanul făcând o transfuzie de sânge indianului, iar acesta din urmă îl numește frate de sânge și îl urmează peste tot. După ce a furat niște cai, indianul este capturat, dar pe drum grăsanul îl salvează de oamenii legii după ce simulează un atac al indienilor.

Sătul de compania indianului, grăsanul urcă fraudulos într-un tren pentru a scăpa de „fratele lui de sânge”. Girolamo atacă însă trenul, fură o valiză unde crede că se află lucruri de valoare și îl ia ca ostatic pe călătorul clandestin. Ei ajung la o fermă din orașul Yucca City și sunt amenințați cu armele de stăpânii casei. Deoarece tatăl lui Popsy Logan (Piero Trombetta) este grav bolnav, bunicuțul Paparino, iar în valiza furată de Girolamo se aflau ustensile medicale și o carte de veterinar, grăsanul este crezut a fi medic. El reușește, (cu celebra Co-li-ca, ca la cai), să-l vindece pe bătrân și decide să rămână în orașul Yucca City atras de posibilitatea de a câștiga bani ușor (și a mânca suficient). Locuitorii îl cred a fi medic și îl numesc de atunci Doc. El își deschide în oraș un cabinet medical și oferă sfaturi medicale la întâmplare celor bolnavi; spre exemplu, prescrie praf de pușcă pentru dureri de stomac și mercur ca purgativ. Doc și Girolamo câștigă bine și devin locuitori respectați.

Orașul este terorizat de banda lui Colorado Slim (Riccardo Pizzuti), care vrea să-i forțeze pe oameni să renunțe la pământul lor, în timp ce șeriful (Joe Bugner) nu își face treaba. În timpul unui atac al bandiților, Doc reușește să-i pună pe fugă, trăgându-le o bătaie puternică în saloon-ul orașului. Girolamo și Doc descoperă apoi că în solul orașului se găsește un filon de aur și își dau seama că șeriful lucrează mână în mână cu bandiții, fiind partener de afaceri cu Colorado Slim.

În timpul unei sărbători, când orașul este pustiu, Colorado Slim pornește cu bandiții săi pentru a distruge localitatea. Bănuind ceva suspect, Doc și Girolamo se ascund și reușesc să prevină distrugerea orașului. Colorado Slim, bandiții săi și șeriful Bronson sunt bătuți măr. Puțul care ducea la filonul de aur explodează, iar locuitorii își dau seama de existența aurului. În același timp, cei doi aventurieri reușesc să fugă, urmăriți de indienii Mescaleros.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: