Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

The Man Who Saw Tomorrow - Cel Care A Văzut Ziua De Maine (1981) (Dublat Română)

Urmărește filmul The Man Who Saw Tomorrow - Cel Care A Văzut Ziua De Maine (1981) (Dublat Română) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt Documentar, Dramă, Suspans, Thriller, 1981 . Filmul online The Man Who Saw Tomorrow - Cel Care A Văzut Ziua De Maine (1981) (Dublat Română) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 174

Categoria: Documentar, Dramă, Suspans, Thriller, 1981

Regizor: Robert Guenette

Data Adaugari: 14/04/2021

Scenariști: Alan Hopgood , Robert Guenette

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:22:25

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.2

Găzduit de Orson Welles, acest documentar folosește o pungă de scene dramatizate, filmări, știri TV și interviuri pentru a întreba: Astrologul și medicul francez din secolul al XVI-lea Nostradamus a prezis de fapt evenimente precum căderea regelui Ludovic al XVI-lea, ascensiunea lui Napoleon , asasinarea președintelui John F. Kennedy? Și există profeții care încă nu s-au împlinit?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: