Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Thief - Hoțul (1981)

Urmărește filmul Thief - Hoțul (1981) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, Dramă, 1981 . Filmul online Thief - Hoțul (1981) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 430

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, 1981

Regizor: Michael Mann

Data Adaugari: 13/04/2021

Scenariști: Michael Mann

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:04:41

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Cannes,1 nominalizare Razzie Award,2 premii si 4 nominalizari Stinker Award,

IMDb: 7.4

Frank este un expert profesionist Safecracker, specializat în cimitiști de diamant de mare importanță. El intenționează să-și folosească veniturile greșite pentru a se retrage din crimă și pentru a construi o viață frumoasă pentru el însuși, cu o casă, o soție și copii. Pentru a accelera procesul, el semnează cu un gangster de top pentru un scor mare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: