Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Friday the 13th Part 3 – Vineri 13: Partea a III-a (1982)

Urmărește filmul Friday the 13th Part 3 – Vineri 13: Partea a III-a (1982) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Horror, Thriller, 1982 . Filmul online Friday the 13th Part 3 – Vineri 13: Partea a III-a (1982) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 103

Categoria: Horror, Thriller, 1982

Regizor: Steve Miner

Data Adaugari: 12/07/2021

Scenariști: Martin Kitrosser, Carol Watson, Victor Miller, Ron Kurz

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:14

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 nominalizare Satellite Awards

IMDb: 5.7

A doua zi dupa evenimentele din partea a II-a, Jason se duce la un magazin de la marginea unui drum si unde face rost de haine noi omorand un cuplu. Intre timp, Chris si prietenii ei se duc la cabana familiei ei sa-si petreaca timpul liber. Dar Jason nu ii va lasa pe adolescenti sa se distreze. Din nou seria de crime sangeroase incepe…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: