Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Sophie’s Choice – Alegerea Sophiei (1982)

Urmărește filmul Sophie’s Choice – Alegerea Sophiei (1982) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Romantic, 1982 . Filmul online Sophie’s Choice – Alegerea Sophiei (1982) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 85

Categoria: Dramă, Romantic, 1982

Regizor: Alan J. Pakula

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: William Styron, Alan J. Pakula

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:31:07

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 4 nominalizari Oscar,2 nominalizari BAFTA,1 premiu BSFC Award,1 premiu Danish Film,1 nominalizare David di Donatello,1 premiu si 2 nominalizari Globul de Aur,1 premiu LAFCA Award + alte premii si nominalizari

IMDb: 7,6

Sophie, o catolica poloneza, este supravietuitoarea lagarului de concentrare nazist de la Auschwitz. Aici si-a pierdut sotul, copiii, parintii. Sosit la New York pentru a scrie o carte, tanarul Stingo o intalneste si se indragosteste de ea. Insa dragostea nu este mai puternica decat umbrele trecutului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: