Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Star Trek II: The Wrath of Khan - Star Trek II: Furia lui Khan (1982)

Urmărește filmul Star Trek II: The Wrath of Khan - Star Trek II: Furia lui Khan (1982) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Mister, SF, 1982 . Filmul online Star Trek II: The Wrath of Khan - Star Trek II: Furia lui Khan (1982) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 161

Categoria: Aventuri, Mister, SF, 1982

Regizor: Nicholas Meyer

Data Adaugari: 31/05/2021

Scenariști: Jack B. Sowards , Nicholas Meyer

Uploader: iliealexandruiulian

Durată Film: 01:53:01

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 premii si 6 nominalizari Saturn Award,1 nominalizare Hugo Awards,1 nominalizare IFMCA Award

IMDb: 7,7

Nava Federației Stelare USS Enterprise este într-o misiune de rutină, pentru manevre de instrucție, iar Amiralul James T. Kirk (William Shatner) pare împăcat cu gândul că această inspecție ar putea fi ultima misiune spațială din cariera sa. Dar Khan s-a întors.
Ajutat de banda sa de supraoameni modificați genetic și exilați, Khan (Ricardo Montalban) – un rebel genial de pe Pământul din secolul 20 – a încălcat Regula Nr. 1 a Stației Spațiale, a furat un dispozitiv strict secret numit Proiectul Genesis, a obținut prin forță controlul asupra unei alte nave a Federației, iar acum pune la cale o capcană mortală pentru Kirk, vechiul său dușman, amenințând să producă un Armaghedon de proporții cosmice!

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: