Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Mysterious Stranger - Străinul misterios (1982)

Urmărește filmul The Mysterious Stranger - Străinul misterios (1982) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip. Genurile acestui film sunt Familie, Fantastic, Mister, 1982 . Filmul online The Mysterious Stranger - Străinul misterios (1982) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 179

Categoria: Familie, Fantastic, Mister, 1982

Regizor: Julian Mitchell

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: Mark Twain , Julian Mitchell

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:20

Claritate: HDRip

Premii: 1 Nominalizare CINE Competition

IMDb: 6,6

In Evul Mediu, la tipografia aflata intr-un vechi castel din Austria si-a facut aparitia un strain misterios care cauta o slujba. Dupa ce s-a apucat de lucru, ceilalti tipografi au inceput sa fie invidiosi pe el deoarece muncea mult mai repede si mai bine decat ei, care aveau experienta. Atunci cand l-au intrebat cine este si cum il cheama, strainul le-a raspuns ca se numeste Nr.44 Seria 864962. Dintre toti cei care lucrau acolo, doar cu unul singur a reusit sa se imprieteneasca, cu un ucenic care era de aceeasi varsta ca el, dar si chiar acela era uimit cat de diferit era el de acele locuri si de acele vremuri.
In acest timp, la castel au inceput sa se produca tot felul de lucruri necurate, iar locuitorii banuiau ca cel care era capul rautatilor era vraciul lor, care si in trecut ii speriase practicand vrajitoria si magia neagra, dar de data aceasta intrecuse masura.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: