Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Tiger Joe (Fuga dall'arcipelago maledetto) - Evadare Din Infern (1982)

Urmărește filmul Tiger Joe (Fuga dall'arcipelago maledetto) - Evadare Din Infern (1982) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Război, 1982 . Filmul online Tiger Joe (Fuga dall'arcipelago maledetto) - Evadare Din Infern (1982) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 363

Categoria: Acţiune, Război, 1982

Regizor: Antonio Margheriti

Data Adaugari: 11/04/2021

Scenariști: Tito Carpi Gianfranco Couyoumdjian

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:09

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.4

Tiger Joe este un fost veteran al Forțelor Speciale ale Armatei SUA din Vietnam, care acum se luptă pentru libertate alături de opozanţii kmerilor ro;ii. Când avionul său este doborât, Tiger Joe se alătură unei femei rebele în lupta ei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: