Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Trandafirul galben (1982)

Urmărește filmul Trandafirul galben (1982) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Istoric, Romanesti, Western, 1982 . Filmul online Trandafirul galben (1982) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 28

Categoria: Acţiune, Istoric, Romanesti, Western, 1982

Regizor: Doru Nastase

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: Eugen Barbu, N. Paul Mihail

Uploader: Admin

Durată Film: 1:41:49

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Huabiao Film Awards 1982

IMDb: 7.4

La o nuntă la care participă protipendada Bucureștiului o caretă din care cad morți patru boieri: Mitiță Cantacuzène (nașul), Costache Mălinescu, Hristu Vlădoianu și Iancu Iatropol. Pe pieptul unuia dintre ei se află un trandafir galben. Careta fusese atacată de niște bandiți, iar vizitiul, lăsat în viață, a auzit pe unul dintre ei spunând: „Dă-i la cap, Mărgelatule!”. Aga Mavrodineanu (Traian Stănescu), care-l înlocuise pe aga Villara ce fusese omorât, și ceilalți invitați deduc că cei patru boieri fuseseră uciși de Mărgelatu (Florin Piersic). Aga spune că cei patru boieri fuseseră infiltrați în cadrul „Frăției”, iar jocul lor dublu fusese descoperit. Mărgelatu este urmărit de oamenii Agiei, dar reușește să fugă.
În scopul de a afla ce planuri au bonjuriștii, aga Mavrodineanu o trimite pe Agatha Slătineanu (Marga Barbu) la băi. Agatha intră în relație cu locotenentul artilerist Corlătescu (Vistrian Roman). Între timp, C.A. Rosetti (Constantin Codrescu) și Cezar Bolliac discută la băi cu baronul Burkhardt de la Sibiu; acesta din urmă le dă o trată către David Secker, care locuia pe Mariahilferstrasse nr. 7 din Viena, lângă Școala de manej, căruia îi fusese virată suma de 2 milioane de taleri. Rosetti și Bolliac iau legătura cu lt. Corlătescu, dându-i misiunea să plece a doua zi dimineața la Viena, unde trebuia să ia legătura cu lt. Deivos (George Motoi), omul lor de legătură, care era cazat la Hotelul Prinz Eugen.
În aceeași noapte, Agatha îl atrage într-o cursă pe Corlătescu, iar omul ei, Marțolea (Papil Panduru), îl ucide pe ofițer și-i fură documentul. În dimineața următoare, Agatha pleacă de la băi, împreună cu Marțolea, către Viena. Corpul lui Corlătescu este aruncat în Olt, fiind găsit la vărsarea Oltului în Dunăre. Aflând de posibila ucidere a lui Corlătescu, Rosetti și Bolliac îl trimit pe Mărgelatu la Viena pentru a lua legătura cu lt. Deivos, sperând ca el să ajungă înaintea Agathei. După sosirea sa la Viena, Agatha se duce la David Secker pentru a pune mâna pe cei 2 milioane de taleri, dar are supriza să afle că pretinsul David Secker era de fapt Mărgelatu care se deghizase pentru a pune mâna pe documentul de la baronul Burkhardt. Agatha este închisă într-o mănăstire de maici, de unde va evada mai târziu cu ajutorul lui Marțolea.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: