Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

We of the Never Never (1982)

Urmărește filmul We of the Never Never (1982) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Biografic, Dramă, 1982 . Filmul online We of the Never Never (1982) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 195

Categoria: Biografic, Dramă, 1982

Regizor: Igor Auzins

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Peter Schreck , Mrs. Aeneas Gunn

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:07:35

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu si 5 nominalizari Australian Film Institute

IMDb: 6.9

Bazată pe binecunoscutul clasic australian al doamnei Aeneas Gunn, aceasta este povestea adevărată remarcabilă a lui Jeannie Gunn, o femeie care a luptat pentru a depăși prejudecățile sexuale și rasiale în mijlocul frumuseților dure din exterior. Lăsându-și existența la Melbourne pentru o nouă viață în ferma izolată a soțului ei, atitudinea plină de bunătate și blândețe a lui Jeannie câștigă în curând pe negustorii misogini, dar se confruntă cu o provocare mult mai dură în încercarea de a-și schimba atitudinile rasiste față de populația aborigenă indigenă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: