Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Flashdance – Strălucirea dansului (1983)

Urmărește filmul Flashdance – Strălucirea dansului (1983) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Muzical, Romantic, 1983 . Filmul online Flashdance – Strălucirea dansului (1983) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 81

Categoria: Dramă, Muzical, Romantic, 1983

Regizor: Adrian Lyne

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Thomas Hedley Jr. , Joe Eszterhas

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:40

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 3 nominalizari Oscar,1 premiu si 3 nominalizari BAFTA,1 premiu Blue Ribbon,1 premiu si 3 nominalizari Globul de Aur,1 premiu Golden Screen,1 premiu si 1 nominalizare Grammy + alte premii si nominalizari

IMDb: 6,2

Alex Owens este sudor ziua, dansatoare exotică noaptea. Visul ei este să ajungă la o școală adevărată de dans și, cum este încurajată de șeful/ iubitul ei, ar putea să-și îndeplinească visul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: