Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

For The Term Of His Natural Life - Pentru durata vieții sale naturale (Dublat Română) (1983)

Urmărește filmul For The Term Of His Natural Life - Pentru durata vieții sale naturale (Dublat Română) (1983) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip. Genurile acestui film sunt Aventuri, Crimă, Dramă, 1983 . Filmul online For The Term Of His Natural Life - Pentru durata vieții sale naturale (Dublat Română) (1983) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 109

Categoria: Aventuri, Crimă, Dramă, 1983

Regizor: Rob Stewart

Data Adaugari: 09/07/2021

Scenariști: Patricia Payne , Wilton Schiller

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 04:46:02

Claritate: VHSRip

Premii: N / A

IMDb: 7.0

În Anglia anul 1830, un tânăr dintr-o familie bună, dar tulburată, este condamnat pe nedrept pentru furtul unui ceas. Este transportat în Țara lui Van Dieman (Tasmania) unde suferă sub dușmănia Lt. Frere în timp ce se îndrăgostește de Sylvia, fiica Wardenului. Între timp, înapoi în Anglia, un impostor pretinde moștenirea tânărului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: