Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

L'Argent (Money) - Banii (1983)

Urmărește filmul L'Argent (Money) - Banii (1983) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Dramă, 1983 . Filmul online L'Argent (Money) - Banii (1983) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 136

Categoria: Crimă, Dramă, 1983

Regizor: Robert Bresson

Data Adaugari: 26/05/2021

Scenariști: Robert Bresson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:50

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Cahiers du Cinéma,1 premiu si 1 nominalizare Cannes,1 nominalizare César Awards,1 premiu si 1 nominalizare National Society of Film Critics Awards

IMDb: 7,5

O bancnotă falsă de 500 de franci trece de la o persoană la alta, de la un magazin la altul, până când ajunge în mâinile unui nevinovat care nu își dă seama ce este, iar asta va avea consecințe devastatoare asupra vieții lui.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: