Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Un jeans e una maglietta (Jeans och t-shirt) – Blugi și tricou (1983)

Urmărește filmul Un jeans e una maglietta (Jeans och t-shirt) – Blugi și tricou (1983) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Muzical, Romantic, 1983 . Filmul online Un jeans e una maglietta (Jeans och t-shirt) – Blugi și tricou (1983) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 112

Categoria: Muzical, Romantic, 1983

Regizor: Mariano Laurenti

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: Franco Calabrese , Nino D'Angelo

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:37

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 4,4

Vizioneaza filmul Un jeans e una maglietta – Blugi și tricou (1983) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Aug. 07, 1983. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Muzică.
Nino lucrează la un restaurant pe insula Capri din Italia, unde se îndrăgostește de o tânără al cărei bogat tată nu este de acord cu relația lor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: