Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Valley Girl - Fata din vale (1983)

Urmărește filmul Valley Girl - Fata din vale (1983) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Romantic, 1983 . Filmul online Valley Girl - Fata din vale (1983) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 162

Categoria: Comedie, Romantic, 1983

Regizor: Martha Coolidge

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Andrew Lane, Wayne Crawford

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:39:27

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4

După ce s-a despărţit de prietenul ei, Julie Richman se duce la petrecerea unei prietene la care îşi fac apariţia doi băieţi de la Hollywood. Unul dintre ei este aventurosul şi sensibilul Randy, care se îndrăgosteşte de Julie şi ea de el. Însă prietenilor lui Julie nu le place de Randy, doar pentru că e de la Hollywood şi insistă că ea să se despartă de el. Julie trebuie să decidă ce este mai important: să-şi urmeze inima şi băiatul pe care îl iubeşte, sau aprobarea prietenilor ei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: