Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Jönssonligan får guldfeber (The Jönsson Gang Gets Gold Fever) - Banda lui Jönsson în goana după aur (1984)

Urmărește filmul Jönssonligan får guldfeber (The Jönsson Gang Gets Gold Fever) - Banda lui Jönsson în goana după aur (1984) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Crimă, 1984 . Filmul online Jönssonligan får guldfeber (The Jönsson Gang Gets Gold Fever) - Banda lui Jönsson în goana după aur (1984) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 228

Categoria: Comedie, Crimă, 1984

Regizor: Mikael Ekman

Data Adaugari: 23/04/2021

Scenariști: Rolf Börjlind , Erik Balling

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:51

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.2

A treia comedie cu banda Jönsson îi găsește pe cei trei uneltind să fure un hard disk care conține planuri de apărare, dar un vechi dușman are și el aceeași idee.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: