Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

L'année des méduses (Year of the Jellyfish) - Anul Meduzei (1984)

Urmărește filmul L'année des méduses (Year of the Jellyfish) - Anul Meduzei (1984) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 1080p. Genurile acestui film sunt Dramă, 1984 . Filmul online L'année des méduses (Year of the Jellyfish) - Anul Meduzei (1984) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 202

Categoria: Dramă, 1984

Regizor: Christopher Frank

Data Adaugari: 16/04/2021

Scenariști: Christopher Frank

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:50:07

Claritate: WEB-DL 1080p

Premii: 1 premiu César Awards, France

IMDb: 5.7

Chris, o adolescentă sexy care iși petrece timpul pe Riviera franceză se indragostește de Romain, iubitul mamei sale. Ca reacție la incapacitatea ei de a-i atrage atenția, ea se aruncă cu capul inainte și experimentează alte relații riscante.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: