Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Lassiter (1984)

Urmărește filmul Lassiter (1984) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, Dramă, Mister, 1984 . Filmul online Lassiter (1984) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 177

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, Mister, 1984

Regizor: Roger Young

Data Adaugari: 31/05/2021

Scenariști: David Taylor

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:42

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,9

Ne aflam in anul 1934. Nick Lassiter este un renumit hoţ de bijuterii care operează în Londra. Într-o zi este arestat. Guvernul american şi cel britanic intervin propunându-i o alternativă la închisoare. Astfel el va trebui să pătrundă în ambasada germană, foarte bine păzită şi să fure nişte diamante de o valoare foarte mare, aflate în posesia unui agent german. Dar mai întâi trebuie să descopere ascunzătoarea. Pelerinajul său prin pietele si depozitele londoneze devin un pretext pentru recrearea ingenioasa a atmosferei Londrei anilor `30.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: